Je hebt een paar prachtige, dure Dubarry laarzen gekocht. Dan is het echt balen als na een paar jaar de zool volledig afscheurt, of poreus is geworden. Een schoenmaker kan hier maar één ding doen en dat is het complete onderwerk voor je vervangen, je Dubarry laarzen verzolen. Dat is een tijdrovende klus en het is ook niet goedkoop, maar lang niet zo duur als een stel nieuwe Dubarry laarzen kopen. Een bijkomend voordeel is dat de zolen die wij gebruiken, veel sterker zijn dan de oorspronkelijke. Jouw Dubarry laarzen verzolen of repareren kan daarom altijd uit. Duurzaam onderhoud voor een langere levensduur van jouw laarzen.

Dubarry laarzen verzolen of repareren schoenmakerDubarry laarzen verzolen

De binnenkant van deze laarzen is gemaakt van Goretex  Dat is een speciaal materiaal, daarin mag geen stikwerk in voorkomen, omdat dan de laarzen zouden gaan lekken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wij sluiten elke laag op een speciale manier zonder dat er stikwerk wordt gebruikt, maar wel zo dat alles goed vast zit.

 

De prijs van Dubarry laarzen repareren

Het is een beetje lastig vooraf in te schatten wat een reparatie of het verzolen van Dubarry laarzen kost. Misschien vind je het ook prettig om eerst even te overleggen. Dat is natuurlijk altijd mogelijk.

  • Je kunt ons altijd bellen.
  • Wij kunnen jou ook bellen. Laat je mobiele nummer achter bij het servicepunt en wij bellen jou (voice-of videocall)
  • Vraag een offerte aan. Dat gaat gemakkelijk via deze pagina.

 

O ja, lever je Dubarry laarzen altijd per paar in bij het servicepunt, dan krijg je ze geïmpregneerd  terug. Dat is onze service! Betrouwbaar, vakkundig en met heel veel liefde.