Je hebt een paar prachtige, dure Dubarry laarzen gekocht. Dan is het echt balen als na een paar jaar de zool volledig scheurt, of poreus is geworden. Een schoenmaker kan hier maar één ding doen en dat is het complete onderwerk voor je vervangen, je Dubarry laarzen verzolen. Dat is een tijdrovende klus en het is ook niet goedkoop, maar lang niet zo duur als een nieuw stel Dubarry laarzen. Een bijkomend voordeel is dat de zolen die wij gebruiken volledig van rubber zijn, hierdoor zijn deze zolen vele malen sterker dan de oorspronkelijke zolen. Jouw Dubarry laarzen verzolen of repareren kan daarom altijd uit. Duurzaam onderhoud voor een langere levensduur van jouw laarzen.

Dubarry laarzen verzolen

De binnenkant van deze laarzen is gemaakt van Goretex  Dat is een speciaal materiaal, daarin mag geen stikwerk in voorkomen, omdat dan de laarzen zouden gaan lekken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wij lijmen elke laag op een speciale manier zonder dat er stikwerk wordt gebruikt, maar wel zo dat alles goed vast zit.

 

De prijs van Dubarry laarzen repareren

Het is best lastig vooraf in te schatten wat een reparatie of het verzolen van Dubarry laarzen kost. Misschien vind je het ook wel zo prettig om dit eerst even te overleggen. Stuur bij je offerte aanvraag gerust een foto mee zodat wij zo nauwkeurig mogelijk een prijsbepaling kunnen doen.

  • Je kunt ons uiteraard ook altijd bellen.
  • Wij kunnen jou ook bellen. Laat je mobiele nummer achter bij het servicepunt en wij bellen jou!
  • Vraag een offerte aan. Dat gaat gemakkelijk via deze pagina.

 

Na de reparatie aan uw laarzen zorgen wij dat ze gepoetst en geïmpregneerd afgeleverd worden bij het servicepunt.