Wij kijken net even anders naar je orthopedische schoenen. Staan ze nog wel mooi recht of zijn door dagelijks gebruik je schoenen “bootjes” geworden. Wij kijken je schoenen op alle onderdelen na. We zetten ze recht als dat nodig is, controleren je hakafronding en kijken de afwikkeling na.

Wij streven ernaar om je schoenen binnen 14 dagen hersteld en wel bij het servicepunt af te leveren. Dat is uitzonderlijk snel, want normaal duurt zo’n reparatie een week of 4. is dit niet snel genoeg? Kom dan langs bij 1 van onze schoenmakerszaken in Groningen of Assen!

 

orthopedische schoenmakerijWat is allemaal mogelijk met orthopedische schoenen?

We kunnen bij orthopedische schoenen onder andere onderwerken vervangen, de stand van de schoen herstellen en de vorm van de schoen herstellen, (vervroegde) afwikkelingen. Hakken met of zonder (laterale of mediale) afronding. Hakschoring (voor meer stabiliteit) hielvoering, ritsen omzetten (ook als er geen rits in de schoen zit) klittenband aanbrengen in plaats van veters of andersom. Steunzolen zachter maken. Een nieuw laagje leer op de steunzolen plaatsen. Tong– en hielpolsteringen aanbrengen en nog veel meer.

 

De prijs van een orthopedische schoenmakerij

Het is lastig om vooraf in te schatten wat een reparatie van orthopedische schoenen kost. Misschien vind je het ook prettig om eerst even te overleggen. Dat is altijd mogelijk.

  • Je kunt ons altijd bellen.
  • Wij kunnen jou ook bellen. Laat je mobiele nummer achter bij het servicepunt en wij bellen jou!
  • Vraag een offerte aan. Dat gaat gemakkelijk via deze pagina.

 

Wij hebben veel ervaring met orthopedische schoenen. Bijvoorbeeld vervanging van zolen of het plaatsen van een afwikkelbalk. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over een reparatie of over prijzen, bel dan gerust onderstaand telefoonnummer.

Lever je schoenen altijd per paar in bij het servicepunt, dan krijg je ze glanzend gepoetst terug