Hoe werkt De Rijdende Schoenmaker Hoogezand

Woon je in Hoogezand en is er geen schoenmaker in je directe omgeving?
In Hoogezand heeft de Rijdende Schoenmaker een servicepunt bij de Primera, hier kan jij je schoenen kunt brengen voor reparatie. Wij halen daar je schoenen op, repareren ze in onze schoenmakerij in Zuidhorn en brengen ze weer terug naar het servicepunt waar jij ze hebt ingeleverd.

Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke schoenreparaties. Bijvoorbeeld nieuwe hakken, het vervangen van zolen en ritsen, maar ook voor orthopedische schoenreparaties, zoals afwikkelingen, hakschoring of nieuwe loopzolen.

Wij houden ervan bezig te zijn met schoenen en willen ze graag zo mooi mogelijk maken, zodat jouw schoenen weer een nieuwe ronde kunnen maken.

Schoenmaker Hoogezand

Schoenmaker schoenreparatie

Breng beide schoenen naar een servicepunt

Schoen laten repareren

Wij halen de schoenen op van servicepunt

schoen laten repareren schoenmakerij

Schoenen worden gerepareerd in Zuidhorn

schoenreparatie schoenmakerij

Wij brengen de schoenen terug naar servicepunt

schoen laten repareren schoenmakerij

Schoenen staan klaar om afgehaald te worden

Contactgegevens Servicepunt Schoenmaker Hoogezand

“De schoenen worden opgehaald, gerepareerd en teruggebracht naar Hoogezand!”

Werkzaamheden Rijdende Schoenmaker Hoogezand

nieuwe zool schoen schoenmaker Hoogezand

Schoenmaker Hoogezand

De Rijdende schoenmaker bestaat sinds 2006 en werkt, verspreid over de drie noordelijke provincies, samen met 27 servicepunten. De schoenmakerij Pieter de Ruiter is gevestigd in Zuidhorn.
Vakmanschap en veelzijdigheid zijn begrippen die bij ons passen. We werken uitsluitend met eersteklasmaterialen en zijn er trots op dat veel klanten de weg naar onze schoenmakerij hebben gevonden.

Meer info

orthopedische schoenmakerij Hoogezand

Orthopedische schoenmakerij

Orthopedische schoenen herstellen is bij uitstek een zaak van zorgvuldigheid en vakmanschap. Orthopedische schoenmakerij Pieter de Ruiter heeft zich deze specialistische kant van het schoenmakersvak bekwaamd en kan je kostbare schoenen, die zo belangrijk voor je zijn, weer een nieuw leven geven.

Meer info orthopedische schoenmakerij

schoen poetsen schoenmakerij Groningen

Verkoop fournituren

Ook voor fournituren (veters, schoencrèmes, etc.) kun je bij de Rijdende Schoenmaker terecht. Doe je bestelling bij het servicepunt of geef hem aan ons door via het contactformulier. Samen met de ingeleverde schoenen kun je jouw bestelling ophalen bij het servicepunt.

kleermaker kledingreparatie naai atelier groningen

De rijdende kleermaker

Wat schoenmaker Pieter de Ruiter doet met schoenen, kan Sina Wiardi met kleding. Dus ook je lievelingsbroek voorzien van een nieuwe rits, je gordijnen laten inkorten en/of voorzien van loodveters, een scheur onzichtbaar herstellen, het kan allemaal en je kunt alles bij de servicepunten van de Rijdende Schoenmaker inleveren en weer ophalen.

Voor vragen bel Sina 06-83352863

Meer info

Lowa Meindle wandelschoenen verzolen schoenmaker Hoogezand

Wandelschoenen verzolen schoenmaker Hoogezand

Je wandelschoenen zitten fantastisch en dat is zeker bij lange (berg)wandelingen een must. Helaas zijn de zolen totaal versleten of uitgedroogd waardoor de demping verdwijnt, terwijl dit enorm belangrijk is. Je wandelschoenen verzolen is dan een perfecte oplossing.

Meer info