Hoe werkt De Rijdende Schoenmaker Schildwolde

Woon je in Schildwolde en is er geen schoenmaker in je directe omgeving?
In een flink aantal dorpen in de provincie Groningen heeft de Rijdende Schoenmaker servicepunten, waar je je schoenen kunt brengen voor reparatie. Wij halen daar je schoenen op, repareren ze in onze schoenmakerij in Zuidhorn en brengen ze weer terug naar het servicepunt waar jij ze hebt ingeleverd

Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke schoenreparaties. Bijvoorbeeld nieuwe hakken, het vervangen van zolen en ritsen, maar ook voor orthopedische schoenreparaties, zoals afwikkelingen, hakschoring of nieuwe loopzolen.

Wij houden ervan bezig te zijn met schoenen en willen ze graag zo mooi mogelijk maken, zodat jouw schoenen weer een nieuwe ronde kunnen maken.

schoenmaker Schildwolde servicepunt

Schoenmaker schoenreparatie

Breng beide schoenen naar een servicepunt

Schoen laten repareren

Wij halen de schoenen op van servicepunt

schoen laten repareren schoenmakerij

Schoenen worden gerepareerd in Zuidhorn

schoenreparatie schoenmakerij

Wij brengen de schoenen terug naar servicepunt

schoen laten repareren schoenmakerij

Schoenen staan klaar om afgehaald te worden

Contactgegevens Servicepunt Schoenmaker Schildwolde

  • Drogisterij Henk & Lidy Bakker
  • Hoofdweg 89, 9626 AB Schildwolde
  • +31598 422195

“De schoenen worden opgehaald, gerepareerd en teruggebracht naar Schildwolde!”

Werkzaamheden Rijdende Schoenmaker

nieuwe zool schoen schoenmaker Schildwolde

Schoenmakerij

De Rijdende schoenmaker bestaat sinds 2006 en werkt, verspreid over de drie noordelijke provincies, samen met 27 servicepunten. De schoenmakerij Pieter de Ruiter is gevestigd in Zuidhorn.
Vakmanschap en veelzijdigheid zijn begrippen die bij ons passen. We werken uitsluitend met eersteklasmaterialen en zijn er trots op dat veel klanten de weg naar onze schoenmakerij hebben gevonden.

Meer info

orthopedische schoenmakerij Schildwolde Groningen

Orthopedische schoenmakerij

Orthopedisch schoenherstel is bij uitstek een zaak van zorgvuldigheid en vakmanschap. Orthopedische schoenmakerij Pieter de Ruiter heeft zich deze specialistische kant van het schoenmakersvak bekwaamd en kan je kostbare schoenen, die zo belangrijk voor je zijn, weer een nieuw leven geven.

Meer info

schoen poetsen schoenmakerij Groningen

Verkoop fournituren

Ook voor fournituren (veters, schoencrèmes, etc.) kun je bij de Rijdende Schoenmaker terecht. Doe je bestelling bij het servicepunt of geef hem aan ons door via het contactformulier. Samen met de ingeleverde schoenen kun je jouw bestelling ophalen bij het servicepunt.