Hoe werkt De Rijdende Schoenmaker Uithuizen

Woon je in Uithuizen en is er geen schoenmaker in je directe omgeving?
In een flink aantal dorpen in de provincie Groningen heeft de Rijdende Schoenmaker servicepunten, waar je je schoenen kunt brengen voor reparatie. Wij halen daar je schoenen op, repareren ze in onze schoenmakerij in Zuidhorn en brengen ze weer terug naar het servicepunt waar jij ze hebt ingeleverd

Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke schoenreparaties. Bijvoorbeeld nieuwe hakken, het vervangen van zolen en ritsen, maar ook voor orthopedische schoenreparaties, zoals afwikkelingen, hakschoring of nieuwe loopzolen.

Wij houden ervan bezig te zijn met schoenen en willen ze graag zo mooi mogelijk maken, zodat jouw schoenen weer een nieuwe ronde kunnen maken.

schoenmaker Uithuizen servicepunt Was Box

Schoenmaker schoenreparatie

Breng beide schoenen naar een servicepunt

Schoen laten repareren

Wij halen de schoenen op van servicepunt

schoen laten repareren schoenmakerij

Schoenen worden gerepareerd in Zuidhorn

schoenreparatie schoenmakerij

Wij brengen de schoenen terug naar servicepunt

schoen laten repareren schoenmakerij

Schoenen staan klaar om afgehaald te worden

Contactgegevens Servicepunt Schoenmaker Uithuizen

  • Was Box
  • Kaakstraat 3, 9981 BG Uithuizen
  • +31621335993

    Graag even bellen om een afspraak te maken voor het inleveren van schoenen.

“De schoenen worden opgehaald, gerepareerd en teruggebracht naar Uithuizen!”

Werkzaamheden Rijdende Schoenmaker Uithuizen

nieuwe zool schoen schoenmaker Vlieland Friesland

Schoenmakerij

De Rijdende schoenmaker bestaat sinds 2006 en werkt, verspreid over de drie noordelijke provincies, samen met 27 servicepunten. De schoenmakerij Pieter de Ruiter is gevestigd in Zuidhorn.
Vakmanschap en veelzijdigheid zijn begrippen die bij ons passen. We werken uitsluitend met eersteklasmaterialen en zijn er trots op dat veel klanten de weg naar onze schoenmakerij hebben gevonden.

Meer info

orthopedische schoen herstellen schoenmakerij Vlieland Friesland

Orthopedische schoen herstellen

Orthopedisch schoenherstel is bij uitstek een zaak van zorgvuldigheid en vakmanschap. Schoenmakerij Pieter de Ruiter heeft in zich deze specialistische kant van het schoenmakersvak bekwaamd en kan je kostbare schoenen, die zo belangrijk voor je zijn, weer een nieuw leven geven.

Meer info

schoen poetsen schoenmakerij Groningen Friesland

Verkoop fournituren

Ook voor fournituren (veters, schoencrèmes, etc.) kun je bij de Rijdende Schoenmaker terecht. Doe eenvoudig je bestelling, en samen met de ingeleverde schoenen, kun je die weer ophalen bij het servicepunt bij jou in de buurt.

Naar webshop

kleermaker kledingreparatie naai atelier groningen friesland

De rijdende kleermaker

Wat schoenmaker Pieter de Ruiter doet met schoenen, kan Sina Wiardi met kleding. Dus ook je lievelingsbroek voorzien van een nieuwe rits, je gordijnen laten inkorten en/of voorzien van loodveters, een scheur onzichtbaar herstellen, het kan allemaal en je kunt alles bij de servicepunten van de Rijdende Schoenmaker inleveren en weer ophalen.

Voor vragen bel Sina 06-83352863

Meer info

stomerij kleding, gordijnen, jurken reinigen Groningen Friesland

De rijdende stomerij

De rijdende Schoenmaker werkt samen met stomerij Vitesse. Vitesse heeft al een aantal jaren het predicaat ‘beste stomerij van Noord-Nederland’ gekregen. Stomerij Vitesse reinigt niet alleen gewone kleding, maar ook tapijten, dekbedden, gordijnen, bruidsjurken en leren kleding.

Meer info