Je schoenen zien er nog goed uit en ze lopen lekker. Maar ja, de hak is versleten, de tong van de schoen verschuift steeds, er zit een gat in een van de zolen. Mooie schoenen dat wel, maar…

Wat doe je? Neem je afscheid van je schoenen en koop je nieuwe? Of loop je toch even binnen bij een schoenmakerij. Er is ongetwijfeld een servicepunt van de Rijdende Schoenmaker bij jou in de buurt. Wel zo duurzaam en ook  goedkoper dan nieuwe. Waar de servicepunten gevestigd zijn? Check hier alle servicepunten van onze schoenmakerij.

Binnen 7 dagen kun je je schoenen, vakkundig gerepareerd, weer ophalen.

 

nieuwe zool laten maken schoenmakerij Groningen FrieslandWat is allemaal mogelijk?

We noemen een paar dingen: hakken en zolen (leer, rubber, beschermzolen) lijm- en  stikwerk, hielvoering, klittenband, ritsen (ook voor paard- en motorrijlaarzen), maar ook wandelschoenen verzolen.

 

De prijs bij onze schoenmakerij

Het is een beetje lastig vooraf in te schatten wat een reparatie kost. Misschien vind je het ook prettig om eerst even te overleggen. Dat is altijd mogelijk.

  • Je kunt ons altijd bellen.
  • Wij kunnen jou ook bellen. Laat je mobiele nummer achter bij het servicepunt en wij bellen jou!
  • Vraag een offerte aan. Dat gaat gemakkelijk via deze pagina.

 

Heb je bijzondere en kostbare schoenen? Bijvoorbeeld orthopedische schoenen of Dubarry laarzen?  Die kunnen we ook repareren of voorzien van compleet nieuwe zolen, we hebben er veel ervaring mee. Lees daarover meer op de andere pagina’s.

 

Lever je schoenen altijd per paar in bij het servicepunt, dan krijg je ze gepoetst terug.