Je prijzige Lowa, Han Wag of Meindl wandelschoenen, zitten fantastisch en dat is zeker bij lange (berg)wandelingen een must. Helaas zijn de zolen totaal versleten of uitgedroogd waardoor de demping verdwijnt. En dan te bedenken dat een zool voor een wandelschoen nog belangrijker is dan voor gewone schoenen. Je wandelschoenen verzolen is dan een perfecte oplossing. Prijstechnisch is het nog best duur om nieuwe zolen te laten plaatsen onder je wandelschoenen. Maar het is nog altijd stukken goedkoper dan compleet nieuwe schoenen aanschaffen.

Breng je schoenen naar een servicepunt van De Rijdende Schoenmaker! We maken ze weer als nieuw met originele Vibram Kuipzolen. Zodat je schoenen weer vele wandeltochten met je meegaan.

 

bergschoen repareren wandelschoen verzolen reparatieDe prijs van bergschoenen of wandelschoenen verzolen

Het is een beetje lastig vooraf in te schatten wat een het repareren of verzolen van wandelschoenen kost. Misschien vind je het ook prettig om eerst even te overleggen. Dat is altijd mogelijk.

  • Je kunt ons altijd bellen
  • We kunnen jou ook bellen. Laat je mobiele nummer achter bij het servicepunt en wij bellen jou!
  • Vraag een offerte aan voor het verzolen van wandelschoenen of bergschoenen. Dat gaat gemakkelijk via onze website.

 

Lever je berg- of wandelschoenen altijd per paar in bij het servicepunt, dan krijg je ze geïmpregneerd en gepoetst terug.

 

Lowa Meindle wandelschoenen verzolen schoenmaker bergschoenen